Project

General

Profile

Agenda

For more details, or upload your materials, click the session link.

14-May (OF@TEIN collaborators & VinaREN research communities)

Venue : Room 201, NASATI, 24-26 Ly Thuong Kiet street

10:00-10:15 Welcome speech (Prof.Nguyen Huu Thanh - HUST)
10:15-10:45 VINAREN Introduction (Dr.Nguyen Hong Van, Director of VINAREN)

10:45-11:00 Tea/Coffee Break

11:00-11:30 Future Internet and Software-defined Networking:Challenges and Opportunities (Prof. Jong Won Kim - GIST, Korea)
11:30-12:00 SDN research and future internet presentations (Prof. Nguyen Huu Thanh - HUST)
12:00-12:30 Tour around VINAREN centre

12:30-13:30 Lunch break

13:30-14:00 OF@TEIN at HUST:Multi-layer Network Virtualization with Resource Reservation based on SDN (HUST)
14:00-14:40 Understanding Software-Defined Infrastructure with Hyper-convergent SmartX Boxes (Prof. Jong Won Kim - GIST, Korea)
14:40-15:15 Introduction to KOREN (Ms Sejin KIM - KOREN NOC)

15:15-15:30 Tea/Coffee Break

15:30-16:10 IPv6 - The Future of the Internet (Mr. Nguyen Luu Hoang, Business Development Director, Netnam company)
16:10-16:45 Featuring Video Streaming Experiments through SDN (Prof. Chaodit Aswakul, Chulalongkorn University, Thailand)
16:45-17:15 Towards a measurement based stochastic model of delays in OpenFlow enabled SDNs (Prof. Muhammad Usman Ilyas - National University of Science and Technology, PK)

17:30-22:00 Pick up for the welcome dinner

15-May (OF@TEIN collaborators and HUST sfaffs)

Venue : Vietnamesisch-Deutches Zentrum (VDZ), Hanoi Univeristy of Science and Technology, 1. Dai Co Viet street

09:00-10:00 OF@TEIN project - Past and Future (Prof. Jong Won Kim)
10:00-11:00 OF@TEIN:SmartX Design and Deployment (include live demo)* (Namgon Lucas Kim, Aris Risdianto, Jeongju Bae - GIST)

11:00-11:15 Tea/Coffee Break

11:15-12:00 SDN taxonomy (Prof. Teck Chaw Ling)

12:00-13:00 Lunch Break

13:00-15:00 Namgon Lucas Kim, Aris Risdianto, Jeongju Bae, Teck Chaw Ling
Novel Track : OpenFlow Hands-on
Advanced Track : OF@TEIN Training**

15:00-15:15 Tea/Coffee Break

15:15-17:15 Namgon Lucas Kim, Aris Risdianto, Jeongju Bae, Teck Chaw Ling
Novel Track : OF@TEIN Training**
Advanced Track : ONOS / OVX Hands-on

17:15-17:30 Preparation for Day 3 (Prof. Teck Chaw Ling)
17:30-21:00 Pick up all participants for the welcome dinner at the HUST campus

16-May (OF@TEIN collaborators only)

Venue : Vietnamesisch-Deutches Zentrum (VDZ), Hanoi Univeristy of Science and Technology, 1. Dai Co Viet street

09:00-10:30 Demonstrate ideas, achievement and activities among collaborators (All collaborators)
09:00 - Vietnam (10 minutes)
09:10 - Thailand (10 minutes)
09:20 - Philippines (5 minutes)
09:25 - Pakistan(10 minutes)
09:35 - Myanmar (5 minutes)
09:40 - Malaysia (10 minutes)
09:50 - Laos (5 minutes)
09:55 - Indonesia(10 minutes)
10:05 - India (5 minutes)
10:10 - Korea(20 minutes)

10:30-10:45 Tea/coffee Break

10:45-12:00 Beyond 2015 research collaboration discussion

12:00-12:45 Lunch Break

12:45-13:00 Fill in your TEIN*CC claim form (Prof. Teck Chaw Ling)
13:00-14:00 The Dream (Lead by Prof Jong Won Kim and all collaborators)